Groep 4

20180913 112053

Op maandag, donderdag en vrijdag staat juf Anna voor de groep. Op dinsdag en woensdag is juf Rinske te vinden in groep 4.

 

maandag, donderdag, vrijdag: juf Anna
dinsdag, woensdag: Juf Rinske

 

In groep 3 zijn de basisvaardigheden van rekenen en lezen geleerd. In groep 4 gaan we hiermee verder. We werken met de methode aan ons rekenniveau. Dagelijks zijn we sommen tot en met 20 aan het versnellen en boven de 20 gaan we dit jaar leren. We werken uit het rekenboek maar we doen ook zoveel mogelijk rekenspelletjes, rekenen op de Ipad of gaan naar buiten om te werken aan onze doelen.

Dit schooljaar gaan we ook steeds sneller lezen. We proberen hierbij mooi op toon te lezen. Lezen moet leuk blijven. Daarom hebben we een lekkere leesbank, komt de biebjuf vertellen over leuke boeken en doen we aan relaxed lezen ( lekker liggen of hangen in de klas).

Naast de 'gewone' vakken werken we ook altijd aan een thema. Met dit thema gaan we aan de slag met de handvaardigheid, natuur, aardrijkskunde, techniek en geschiedenis. In de school is altijd wel iets terug te vinden over ons thema, kom maar eens kijken!