Vacature ouderraad

Vacature: OR Leden

Lijkt het je leuk om de schoolactiviteiten mede te organiseren? Dan nodigen we je uit om ons als ouderraad te komen versterken. Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden. Er kan dit schooljaar alvast meegedraaid worden om een goed beeld te vormen over de OR.

Algemene informatie

De ouderraad bestaat uit 6 ouders die het onderwijsteam ondersteunen tijdens de voorbereiding en het uitvoeren van activiteiten, zoals sinterklaas, kerst, afscheidsmusicals en

de laatste schooldag. Tevens beheert de ouderraad de jaarlijkse ouderbijdrage. Deze wordt besteed aan activiteiten en soms aan aanvullende (leer)middelen.

Verwachting
Als lid van de ouderraad ben je een enthousiaste ouder die het leuk vindt om een actieve bijdrage te leveren aan het (mede) organiseren van activiteiten en daarin wil meedenken met de school. Dit voor de periode van 2x 3 jaar. De ouderraad vergadert circa 6 keer per schooljaar. Het schoolteam wordt tijdens de vergaderingen vertegenwoordigd door Baukje Schippers.

Interesse
Als je interesse hebt om ons als ouderraad te versterken of meer informatie wilt over de vacatures, stuur dan een bericht naar baukje.schippers@gearhing.net.
Wij kijken uit naar je reactie, want wij kunnen je hulp goed gebruiken!